10 jaar Tegendraads

30 juli t/m 4 september 2016

Naar aanleiding van het tweede lustrum richt Tegendraads een expositie in waarin zij een overzicht van de ontwikkeling in de laatste vijf jaar tonen. Tegendraads is een actieve groep met maandelijkse bijeenkomsten, die zich bezig houdt met textiel in al haar vormen. 

Over Tegendraads
Tegendraads is tien jaar geleden opgericht al Art Quilt Bee voor leden die meer wilden leren op textiel gebied dan traditionele quilts maken. De ontmoetingsplaats is in Leiden. De meeste leden hebben een quilt achtergrond. Tegendraads komt een keer per maand bij elkaar. De leden delen technieken met elkaar, ruilen, laten werk zien en dagen elkaar uit tot nieuwe dingen. In de afgelopen jaren zijn er verschillende workshops gevolgd, gegeven door zelf uitgenodigde docenten. Inmiddels zijn er twee groepen van elk ongeveer 15 personen.

Bekijk het Tegendraads blog op http://tegendraads-leiden.blogspot.com/.

Deze tentoonstelling is te zien van 30 juli tot en met 4 september 2016.

Op za en zon is er altijd iemand van Tegendraads aanwezig, voor toelichting en demonstratie!

Angela Kay - Butterfly
Angela Kay – Butterfly

Poster
Vindt u het leuk om uw stadsgenoten attent te maken op de expositie “10 jaar Tegendraads”? Download de poster en hang hem, bijvoorbeeld, voor uw raam. Alvast bedankt!