Dage(d)raad

19 september t/m 12 oktober 2008

Expositie van Sonja van Kerkhoff en Sen McGlinn

Vloerkunst van Sonja van KerkhoffEen zoektocht door het Leids Wevershuis met interactieve werken, projecties, bijzondere aan het wevershuis gebonden installaties (geluiden beeld), tekeningen en poëzie.

Het Zingende Huis

In het Wevershuis zijn bijzondere geluiden te horen. De geluiden komen van boven, van onderen, van achteren… en maken samen met videobeelden deel uit van verschillende installaties die de Leidse kunstenaars Sen McGlinn en Sonja van Kerkhoff in het Wevershuis hebben opgebouwd.

‘Dage(d)raad’, zoals de expositie heet, zingt op diverse manieren. Houd je van het poëtische, dan moet je er zeker heen. Als je iets tastbaars wilt voelen of verhalen wilt horen, kom je ook aan je trekken. En ben je meer geïnteresseerd in reflectie of spiritualiteit, dan word je ook niet teleurgesteld.

In Het Zingende Huis kun je lopen, zitten, luisteren, lezen, kijken en voelen – en zingen de draden van hedendaagse werelden.

Zaterdag 27 september 2008 is er een lezing over dit en ander werk door de kunstenares.

In de pers

› Leids Nieuwsblad – vrijdag 19 september 2008