Draadloos Tegendraads

7 augustus t/m 12 september 2010

Quilt - door lid van quiltgroep TegendraadsDe 16 groepsleden van quiltgroep Tegendraads presenteren alle werkstukken en quilts die ontstaan zijn in de 4 jaar dat de groep bestaat. U ziet zowel gezamenlijke projecten als individueel werk.

Titel expositie

De naam van de tentoonstelling, ‘Draadloos Tegendraads’, geeft aan dat deze groep dankzij het internet en de contacten via onder meer Yahoo-groepen ontstaan is. Computers veroorzaken dus geen verarming van sociale contacten, maar betekenen juist een verrijking.

Spannende nieuwe materialen

U komt een breed scala aan hedendaagse textielverwerkingsvormen tegen. U zult zich verbazen over de spannende nieuwe materialen die ‘Tegendraads’ gebruikt.

Demonstraties

Elk weekend zijn er demonstraties. Zo ziet u met eigen ogen hoe ‘Tegendraads’ werkt.

» Poster ‘Draadloos Tegendraads’

» tegendraads-leiden.blogspot.com