Molly Ackerman – Restanten van het verleden

13 mei t/m 4 juni 2006

De Amerikaanse kunstenares Molly Ackerman exposeert schilderijen en objecten onder de titel Restanten van het verleden.

“Ik ben altijd een kunstschilder geweest, die veel verschillende materialen in de verf verwerkt. Het kost tijd om mijn kunst te ondergaan, net zoals bij meditatie gaat er dan een nieuwe en spannende wereld open.

Ik vind mijn inspiratie in voorwerpen, gebouwen en mensen die de tand des tijds doorstaan hebben. Oud is mooi voor mij, rijk aan verhalen, zoals alles met een verleden. Vol kleur, opwinding, met lagen en lagen vol betovering. Ik geloof dat we de wereld kunnen veranderen, al proberen we het maar.”

Foto’s

[foogallery id=”1349″]

Remnants of the past

I have always been a painter, using many different types of materials mixed with paint. To enter my art takes time, like meditation, opening a new and exciting world. I am inspired by objects, buildings and people who have withstood the age of time. Old is beautiful to me, historically rich, like everything with a past. Full of colour, excitement, layers and layers of enchantment. I do believe we can change the world if we try.”

Ga voor meer informatie over Molly Ackerman naar:
For more information about Molly Ackerman, visit:

» www.expansionistartempire.com