Lijnenspel

LIJNENSPEL

Debuut van weefcollectief METAMORFOSE.

Verkoopexpositie

Over Metamorfose
Metamorfose is een groep enthousiaste weefsters die ieder op hun eigen manier aan de slag zijn gegaan met het thema “Lijnenspel”.

Allen hebben al een lange ervaring in weven en zijn bijeen gekomen om met en door elkaar inspiratie op te doen en zo tot nieuwe weefsels te komen. Ze komen  ongeveer om de zes weken bij elkaar en bespreken ieders werk en geven daar hun kijk op. Zo ontstaat er een gevarieerd beeld van het thema  “Lijnenspel”. Het thema is b.v.op een weef-technische manier benaderd en geeft door prachtig geweven strakke lijnen en mooi kleurgebruik een verrassend resultaat. Ook is te zien dat in één kleur het thema sterk tot uiting kan worden gebracht. Andere hebben op een meer creatieve manier het thema aangepakt en hebben het twee- of driedimensionaal gemaakt. Het gebruik van materiaal is zeer gevarieerd .Er is gebruik gemaakt van o.a. dunne en dikke katoenen garens, polyester, koperdraad, paardenhaar. 

Wij, Tonny van den Berg, Thera Berkhout, Ank Hazelhoff, Lia Rath, Marijke Scheepstra en Nel Vervoorn nodigen u graag uit om ons werk te komen bekijken.

Op zaterdag 14 januari zijn alle weefsters aanwezig en wordt de tentoonstelling  om 13.30 uur geopend door Selma Sindram.

Ook  op de zondagen zal er van Metamorfose iemand aanwezig zijn.

Deze expositie is te zien van 14 januari tot en met 12 maart 2017.

Poster
Vindt u het leuk om uw stadsgenoten attent te maken op de expositie “Lijnenspel”? Download de poster en hang hem, bijvoorbeeld, voor uw raam. Alvast bedankt!